• Slide - Gite - A propos

Presentatie van het vakantiehuis

Op de hoogten van Weismes ligt onze paardeninfrastructuur in het hart van de Hacienda de Walk op het plateau van de Hoge Venen aan de rand van de vallei van de Warche. In Walk, in deze beschermde omgeving langs Natura 2000-gebied, hebben wij onze activiteiten ontwikkeld.

De Hacienda de Walk grenst aan de stuwdam van het meer van Robertville en biedt uitzicht op het kasteel van Reinhardstein, zijn dichtstbijzijnde beroemde buur.

Tijdens uw verblijf kunt u profiteren van de infrastructuur en activiteiten van de Hacienda de Walk, zoals de paardenpiste, een bezoek aan de fokkerij van Limousins en van Friese paarden, ... En als u gelukt hebt, krijgt u misschien de kans om getuige te zijn van de geboorte van een kalf of veulen.

Onze huisjes zijn ontworpen rekening houdend met de natuurlijke omgeving van het plateau van de Hoge Venen. De gebruikte materialen combineren hout met steen. De isolatietechnieken zijn geoptimaliseerd om een warme sfeer met een minimaal energieverbruik te verkrijgen. Deze energie wordt geproduceerd door onze windturbine en onze zonnepanelen, midden in onze eigendom zelf, met respect voor het milieu.

Gîte à la ferme
Redirect Limousine
Redirect Frison
Redirect Gite